Alkalizácia organizmu

Alkalizácia

Alkalizácia organizmu

Alkalizácia vyžaduje konzumovanie potravín, ktoré menej okysľujú organizmus a do úvahy prichádzajú také stopercentne prírodné potraviny, ktoré zabezpečujú, že dochádza k účinnej alkalizácii. Nebezpečné sú najmä hotové, spracované potraviny a polotovary, margaríny, bezkofeínové nápoje, vyrobené sladidlá, jedlá z bielej múky. Toto všetko som sa dočítal na internete, keď som hľadal informácie o tom, čo je to vlastne alkalizácia  a ako ju vlastne absolvovať. Manželka si totiž všimla, že ma trápia bolesti hlavy, niekedy ma chytí depresia, a často sa objavuje pálenie záhy, no a netajím, aj som pribral. „Nemôžeš to podceňovať, musíme s tým niečo urobiť, toto nie je s kostolným poriadkom,“ vravela manželka a vlastne ma vyburcovala, aby som niečo so sebou urobil.  Vedel som, že budem musieť vynechať jedlá, ktoré mám rád, ale bolo mi jasné, že je to potrebné. „Manželka má pravdu,“ dumal som a začítal som sa do stránky, ktorá detailne popisovala, čo robiť, aby alkalizácia bola úspešná. Nemal som chuť ďalej trpieť príznakmi a chcel som niečo urobiť pre svoje zdravie. Nebude to ľahké, to mi bolo jasné, veď stravovacie návyky zmeniť nemôže byť až také ťažké. A vedel som, že manželka urobí všetko preto, aby varila z takých potravín, ktoré mi neublížia a ešte budú aj chutné a určite to s jej pomocou zvládnem.